Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Välkomna på pollinatörsgille!

Knivsta kommun firar den Lokala naturvårdens dag den 28 augusti genom att göra en insats för våra pollinatörer.

28 augusti klockan 10:00 – 14:00

Marie Kvarnström från Omställningsgruppen och Carin von Köhler från Knivsta kommun berättar om pollinatörer och hur man sköta skogsbryn och ängsmarker för att gynna dem. Naturskyddsföreningen berättar om sitt arbete för pollinatörer.

Tillsammans gör vi också en naturvårdsinsats i skogsbrynet och slår en del av ängen för att gynna våra bin, fjärilar och andra småkryp. Kommunen lånar ut liar och grensaxar, men ta gärna med egna om ni har.
Kommunen bjuder på kaffe, saft och te och något litet att äta. Den som vill äta medtagen lunch kan göra det. Ta gärna med egen mugg att dricka ur.

Datum: 28 augusti

Tid: 10:00 – 14:00