Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Välkommen på slåtterdag i å-rummet!

tecknad bild av en person som använder lie för att slå gräs

Vi slår och räfsar de delar vi hinner av de nya ängsmarkerna i å-rummet. Dessutom fikar vi tillsammans och har det trevligt!

5 september klockan 10:30 – 14:00

Omställningsgruppen i Knivsta och ekolog Carin von Köhler från Knivsta kommun visar tekniken och vi övar på lieslåtter. Vi pratar om hur man kan etablera och sköta en egen äng, hur man känner igen olika fjärilar, humlor och bin med mera. Vi fikar tillsammans och har trevligt! Kom som du är – ingen anmälan krävs! Du kan även komma och vara med under en del av dagen.

Ta med: Lie och räfsa om du har, annars finns det att låna. Ta också med eget fika.

Datum: 5 september

Tid: 10:30 – 14:00

Plats: Å-rummet i Knivsta Vi samlas 10.30 vid bron nedanför återvinningsstationen som ligger vid parkeringen nedanför ICA.

Arrangör: Omställningsgruppen i Knivsta och Knivsta kommun

Uppleva och göra