Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Barnvagnsfilm: Roald Dahls Häxorna

Barnvagnsfilm är en anpassad filmupplevelse för dig och din bebis, med dämpat ljud och ljusare i salongen. Du får självklart ta med barnvagnen in i salongen. Joller är välkommet och här kan föräldralediga ses och uppleva en film med sina minsta.

23 november klockan 10:00 – 12:00

Se den nyinspelade versionen av Roald Dahls klassiska bok Häxorna.

I slutet av 1967 bor en ung föräldralös pojke hos sin kärleksfulla mormor i den lilla staden Demopolis i Alabama. När pojken och hans mormor stöter på en glamorös men djävulsk häxa, tar de sin tillflykt till ett överdådigt hotell. Tyvärr anländer de samtidigt som Storhäxan som har samlat sina följeslagare från hela världen för att genomföra sina onda planer.

Tid: 10.00
Pris: 50 kr/vuxen
Filmens åldersgräns: från 7 år

Från vilken ålder gäller barnvagnsbio?
Barnvagnsfilm utgår från filmens åldersgränser. Vill du exempelvis ta med äldre barn på filmen beror det på filmens åldergräns.

• Filmen är barntillåten eller från 7 år
    Bebisar upp till 2 år får följa med gratis på barnvagnsbio. För äldre barn gäller filmens ordinarie biljettpris och åldersgräns.
  • Filmen är från 11 eller 15 år
    Bebisar upp till 1 år får följa med gratis på en film med 11 eller 15-årsgräns. För äldre barn gäller filmens ordinarie biljettpris och åldersgräns.
    Viktigt att tänka på är att ett barn som är under 11 år inte kan följa med på en filmvisning med 15-års åldersgräns även om målsman är med.

Datum: 23 november

Tid: 10:00 – 12:00