Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Barnvagnsfilm: Se upp för Jönssonligan

Jönssonligan är tillbaka! Efter en misslyckad kupp får Sickan skaka galler och när han släpps ut har kumpanerna blivit hederliga. Brottsförmedlaren Anita ger honom ett knivigt uppdrag men då kommer han att behöva hjälp av sitt gamla gäng. I denna nyinspelning av Jönssonligan ser du uppskattade skådespelare som Henrik Dorsin David Sundin, Anders Johansson och Hedde Stjernfeldt.

5 oktober klockan 10:00 – 12:00

Tid: 10.00
Pris: 50 kr/vuxen
Filmens åldersgräns: från 7 år

Barnvagnsfilm är en anpassad filmupplevelse för dig och din bebis, med dämpat ljud och ljusare i salongen. Du får självklart ta med barnvagnen in i salongen. Joller är välkommet och här kan föräldralediga ses och uppleva en film med sina minsta.

Från vilken ålder gäller barnvagnsbio?
Barnvagnsfilm utgår från filmens åldersgränser. Vill du exempelvis ta med äldre barn på filmen beror det på filmens åldergräns.

• Filmen är barntillåten eller från 7 år
    Bebisar upp till 2 år får följa med gratis på barnvagnsbio. För äldre barn gäller filmens ordinarie biljettpris och åldersgräns.
  • Filmen är från 11 eller 15 år
    Bebisar upp till 1 år får följa med gratis på en film med 11 eller 15-årsgräns. För äldre barn gäller filmens ordinarie biljettpris och åldersgräns.
    Viktigt att tänka på är att ett barn som är under 11 år inte kan följa med på en filmvisning med 15-års åldersgräns även om målsman är med.

Datum: 5 oktober

Tid: 10:00 – 12:00