Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Familjefilm - Biet Maya 2: På nya honungsäventyr

Familjefilm är en anpassad filmupplevelse för dig med småbarn, där både den minsta och de lite större småbarnen kan följa med. Du kan ta med barnvagnen in i salongen och där inne är det lite ljusare än vanligt under filmen.

19 november klockan 10:00 – 12:00

Mayas bikupa surrar av spänning och glädje, de har precis avslutat sommarskörden och fått fint besök från Buzztropolis som berättar om det stora honungsspelet. Maya beger sig till honungsspelet med sin bästa vän Villy och de förvirrade myrorna Hasse och Lasse för att tävla. Snart möter hon sin ärkefiende Viola som ständigt försöker lura Maya. Fast besluten att vinna över Viola och säkra sommarskörden kämpar laget och tar sina första poäng. Under det sista momentet övertalar Viola sitt lag att fuska men de hamnar istället i fara. Maya och hennes vänner tar sig an det svåra och farliga uppdraget att rädda Viola och hennes lag.

Tid: 10.00
Biljettpris: 50 kr/vuxen