Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Familjefilm - Pettson och Findus: Findus flyttar hemifrån

Familjefilm är en anpassad filmupplevelse för dig med småbarn, där både den minsta och de lite större småbarnen kan följa med. Du kan ta med barnvagnen in i salongen och där inne är det lite ljusare än vanligt under filmen.

15 oktober klockan 14:30 – 16:00

Findus hoppar runt i sin nya säng varje natt så att stackars Pettson inte kan sova. För att få lite ro bygger Pettson ett hopp-och-lekrum till Findus ute i uthuset bredvid. Det visar sig att Findus älskar sitt nya rum och firheten det ger så mycket att han bestämmer sig för att flytta dit permanent. Det var inte riktigt vad Pettson hade tänkt sig. Pettson blir ledsen och ser framför sig ett väldig ensamt liv utan sin trogne vän. Findus, som gillar att bo själv måste nu komma upp något som kan muntra upp Pettson.

Tid: 14.30
Biljettpris: 50 kr/vuxen