Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Familjefilm - Småkryp 2: Äventyr i Karibien

Familjefilm är en anpassad filmupplevelse för dig med småbarn, där både den minsta och de lite större småbarnen kan följa med. Du kan ta med barnvagnen in i salongen och där inne är det lite ljusare än vanligt under filmen.

29 oktober klockan 10:00 – 12:00

Efter att ha gjort succé över hela världen som tecknade tv-favoriter tog småkrypen klivet över till bioduken 2014 med ”Småkryp – Långfilmen”, som sågs av hela fem miljoner biobesökare i 50 länder och av alla 200 franska produktioner detta år blev den tredje mest inkomstbringande utomlands.

"Småkryp 2: Äventyr i Karibien " inleds i en liten konservfabrik på landet. Av misstag hamnar en liten nyckelpiga i en kartong med matvaror – som skeppas till Karibien! Hans ena förälder beger sig genast av på en äventyrlig resa för att finna den lilla telningen… Filmen har ingen talad dialog och passar därför all publik!

Tid: 10.00
Biljettpris: 50 kr/vuxen