Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Välkommen till äppelfest på Eda lägergård

Äntligen är det åter dags för Eda lägergårds årliga äppelfest, en dag i äpplets tecken.

26 september klockan 11:00 – 15:00

Under dagen kan du besöka vår äppelutställning, få dina äpplen sortbestämda samt få råd om beskärning av fruktträd. Du kan tävla i kategorierna största respektive knasigaste äpplet, gå en äppeltipsrunda eller tova er ett litet ulläpple.
Passa på att handla varor från lokala matproducenter och hantverkare och prata mer med natur- och friluftsföreningar från trakten. Varför inte testa på att paddla kanot, vandra eller köra naturbingo?
Edacafét håller öppet och naturskolan är på plats.

För utförligt program: edalagergard.se Länk till annan webbplats.

Datum: 26 september

Tid: 11:00 – 15:00

Plats: Eda lägergård

Arrangör: Ett samarbete mellan Eda lägergård, Charlottenlunds musteri och Knivsta kommun.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 22 september 2021