Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Danstorsdag med storband: Cristina Taube med Pelle Olssons orkester

Cristina Taube med Pelle Olssons orkester är ett litet storband med massor av rutin och en lysande sångerska i täten. Bandet återupplivar klassisk jazz och dansant swing från de glada 30-50-talen med flera stora och kända hits. Inget slår högre än när ett helt 8-mannaband räknar in första låten. Det är bara åka med och dansa loss!

16 december klockan 19:00 – 22:00

Från 17.30 inleds kvällen med god mat och dryck i Restaurang Kvarnen på CIK för de som väljer middagspaket.

Kl 19 går en instruktör igenom grunderna i bugg och lindy hop och därefter fortsätter vi in i en härlig danskväll! Bandet spelar i tre set om 50 minuter och i pauserna finns fika till försäljning.

Tid: 19.00-22.00

Dansbiljett: 75 kr

Dansbiljett med middagspaket 1:
Fläskfilé, kantarellsås & potatisgratäng samt kolsyrat vatten, kaffe & kaka

Dansbiljett med middagspaket 2:
Fläskfilé, kantarellsås & potatisgratäng samt vin eller öl, kaffe & kaka

Vegetariskt alternativ:
Vegetarisk wellington med rödvinssås & stekt potatis

Eventuella allergier meddalas till bokning@knivsta.se

Datum: 16 december

Tid: 19:00 – 22:00