Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Danstorsdag - Gammeldans

Knivsta folkdanslag med musiker bjuder upp till dans. Vad sägs om en härligt svängande hambo, en skojfrisk schottis eller varför inte en stilla vals? Det är bara att gunga med!

21 oktober klockan 19:00 – 21:30

Kvällens dans inleds med att våra erfarna instruktörer går igenom grunderna till vals och schottis för att sedan gå över i en härlig danskväll. I pauserna finns fika till försäljning.

Tid: 19.00-21.30
Dansbiljett: 75 kr

Från 17.30 erbjuder Restaurang Kvarnen möjlighet att inleda kvällen med en god middag. Följande middagspaket finns att boka:

Dansbiljett med middagspaket 1
Fläskschnitzel med rödvinssås, ärtor & klyftpotatis samt kolsyrat vatten, kaffe & kaka

Dansbiljett med middagspaket 2
Fläskschnitzel med rödvinssås, ärtor & klyftpotatis samt vin eller öl, kaffe & kaka

Vegetariskt alternativ:
Svamprisotto

(12 kr serviceavgift tillkommer)

Eventuella allergier meddelas till bokning@knivsta.se

Datum: 21 oktober