Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Höstlovskul med Knivsta naturskola

Kom och njut av vackra höstfärger i Gredelby hagar under höstlovet.

3 november – 6 november klockan 10:00 – 15:00

Du kan testa på att leta liv i löv, träna knopar och gå en repslinga, ta en liten höstdikts-promenad och skriva egna dikter, måla och pyssla med naturmaterial. Och vå-gar du gå vår väsenvandring? Elden är igång och naturskolan på plats uppe vid Fågeltornet mellan kl. 10 och 15.

På onsdagen blir det extra kul och aktiviteter som passar de allra yngsta för då kommer Fröhuset på besök. Då blir det sångstund, pinnbrödsbak och ljuslyktepyssel. Kl 10 kommer brandkåren med sina brandbilar (om de inte är på uttryckning) till vändplanen upp mot hagarna vid Kolugnsvägen och kl 13 blir det Dansa en saga med Danspedagog.

Kostnadsfritt.

Datum: 3 november– 6 november