Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Barnvagnsbio: Billy Elliot

Barnvagnsbio är en anpassad filmupplevelse för dig och din bebis, med dämpat ljud och ljusare i salongen. Du får självklart ta med barnvagnen in i salongen. Joller är välkommet och här kan föräldralediga ses och uppleva en film med sina minsta.

14 december klockan 10:00 – 12:00

”Billy Elliot” är en varm berättelse om den 11-årige sonen till en kolgruvearbetare i norra England, vars liv förändras för alltid när han av misstag kliver in på mrs Wilkinsons balettlektion istället för den vanliga boxningsträningen. Han uppslukas snart av dansen, och visar sig vara en riktig naturbegåvning. Hans dröm förändrar alla han kommer i kontakt med. Filmen nominerades till 13 BAFTA-utmärkelser.

Tid: 10.00
Pris: 50 kr/vuxen, gratis för barn
Filmens åldersgräns: från 7 år

Från vilken ålder gäller barnvagnsbio?
Barnvagnsbio utgår från filmens åldersgränser. Vill du exempelvis ta med äldre barn på filmen beror det på filmens åldergräns.

Datum: 14 december

Tid: 10:00 – 12:00