Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Advent på CIK

Välkommen att starta julfirandet den första advent på Knivsta Centrum för idrott och kultur!

28 november klockan 09:00 – 18:30

Här blir det tävlingar, pysselstationer, ansiktsmålning, mysig livemusik, lekar, dans runt granen, du kan träffa tomten, prova på nycirkus, gå på matcher och konståkningsuppvisning.

Aktiviteterna är kostnadsfria om inget annas anges.

https://centrumforidrottochkultur.knivsta.se/sidor/vad-hander/28-november-advent-pa-cik.html Länk till annan webbplats. hittar du hela programmet med hålltider och bokning av biljetter.

Datum: 28 november

Tid: 09:00 – 18:30