Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Här tar du del av våra tjänster på andra språk

Please find our services in other languages below

Välkommen på Knivstaåns dag

Många fiskar vandrar upp i åar och bäckar om våren för att leka. Letar sig fisken från Garnsviken i Mälaren ända upp till Knivsta?

26 april klockan 12:30 – 14:00

Ta chansen att vara med när ryssjan vittjas. Upptäck även det lilla livet under ytan som trollsländelarver, vattenskorpioner och andra kryp. Passar både barn och vuxna.

Datum: 26 april

Tid: 12:30 – 14:00

Plats: Knivsta, vid ån bakom stationshuset.

Arrangör: Upplandsstiftelsen, Biotopia och Knivsta kommun

Uppleva och göra