Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Stöd och bidrag hos andra aktörer

Knivsta kommun vill tipsa om bidrag och stöd som föreningar kan söka från andra aktörer. På denna sida hittar du länkar och en kort beskrivning av några utvalda tips. Mer info om bidragen och ansökan hittar du på aktörernas hemsidor.

Aktörer med pågående bidrag

Allmänna arvsfonden

- Projektstöd till

Behöver din förening hjälp med pengar till ett utvecklande projekt? Allmänna arvsfonden tar emot projektansökningar året runt. Testa om just din idé kan beviljas pengar på deras hemsida.

Länk till Allmänna Arvsfonden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket

- Investeringsstöd för fritids- och idrottsanläggningar

Om din förening investerar i anläggningar för idrotts- och fritidsaktiviteter eller i samlingslokaler på landsbygden kan du ansöka om projektstöd hos Jordbruksverket.

Länk till Jordbruksverkets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Region Uppsala

- Flera aktiva bidrag året runt

Oavsett om din förening är en kulturförening, en barn-och ungdomsförening eller ett studieförbund kan du ansöka om bidrag från Region Uppsala. Se deras hemsida för vilka bidrag som är öppna för ansökan just nu.

Länk till Region Uppsala Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RF- SISU Uppland

- Projektstöd IF barn- och ungdomsidrott

Är din förening är en idrottsförening och har en idé för att utveckla er för barn-och ungdomsverksamhet kan du ansöka om projektstöd hos RF-SISU.

Länk till RF-SISU- hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svenska postkodstiftelsen

- Projektstöd för hållbar utveckling

Om din förening har en projektidé som främjar hållbar utveckling kan du ansöka om projektstöd hos Svenska Postkodsstiftelsen som tar emot ansökningar löpande året runt.

Länk till Postkodsstiftelsens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Andra viktiga aktörer

Boverket

Om din förening funderar på att göra en investering i er lokal bör ni hålla utkik efter "investeringsbidrag till allmänna samlingslokaler" som Boverket utlyser varje år.

Länk till Boverkets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Leader Upplandsbygd

Leader Upplandsbygd arbetar med lokal utveckling i Upppland och har tidigare finansierat flera projekt i området. Har din förening en idé som ni vill förverkliga bör ni därför hålla utkik på deras hemsida efter nya möjligheter att ansöka om stöd framöver.

Länk till Upplandsbygds hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kulturrådet

Kulturrådet tillhandahåller drygt femtio bidrag till kulturverksamhet av många olika slag. Se deras hemsida för ansökningsdatum 2022.

Länk till Kulturrådets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skog
Uppleva och göra

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 11 januari 2022