1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Aktuell information om kommunens skridskoisar

Under skridskosäsongen uppdaterar vi regelbundet information om både naturinsar och kommunens plogade isbanor. Håll dig uppdaterad här!

8 januari 2020

Just nu finns inga naturisar eller spolade landisar i kommunen.

8 mars 2019

All skridskoåkning på sjöisarna sker på egen risk. Isarna plogas inte eftersom det har regnat och smält, och det ligger mycket vatten på isen.

22 februari 2019

All skridskoåkning på sjöisarna i kommunen sker nu på egen risk.

15 februari 2019

Nu börjar det tyvärr titta fram grus på alla spolade landisar i kommunen - bäst är isen troligen vid Ängbyskolan. På Valloxen är isen full av vatten - senast slingan kördes var onsdagen 13 februari. Här ska påpekas att all åkning sker på egen risk!

8 februari 2019

Samtliga skridskoisar på land är plogade i Knivsta. På sjön Valloxen är den lilla banan plogad, förutom slingan in i Norsviken. Dock är det ganska mycket vatten på isen.

Plogade skridskoslingor på Valloxen

Uppleva och göra

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 17 juni 2020