Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Var med och spela friluftsbingo

Se på stjärnhimlen, vandra på Upplandsleden och ta en fika utomhus. Det är några av de aktiviteter du kan prova på när du är med och spelar Friluftsbingo – ett nytt spel som länsstyrelsen tagit fram inom ramen för Friluftslivets år 2021. Du kan också vara med och tävla med en egen bild på din friluftsupplevelse.

Var med och spela det nya spelet Friluftsbingo, som Länsstyrelsen i Uppsala län har tagit fram. Spelreglerna är enkla: Du följer helt enkelt instruktionerna på bingobrickan nedan. Sätt ett kryss i rutan när du klarat av den. Finner du en ruta särskilt rolig kan du förstås genomföra den flera gånger.

Dela med dig av dina upplevelser - var med och tävla

Fotografera gärna när du genomför en ruta och delta i en tävling där du kan vinna något som förhoppningsvis inspirerar dig till ännu mer utevistelse! Vill du inte fotografera kan du istället teckna, skriva en liten dikt eller en betraktelse.

Har du ett öppet konto på Instagram kan du lägga upp din bild där med #friluftsbingouppsalalän (gärna också #luftenärfri och #friluftslivetsår2021). Det går även bra att mejla ditt alster till friluftsliv.uppsala@lansstyrelsen.se.

Tävlingen avslutas den 31 maj 2021.

Lycka till!

Se fler tips för friluftslivet på naturkartan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Spelplan för friluftsbingo
Uppleva och göra

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 10 mars 2021