Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Aktuella konstprojekt

Här hittar du information om konstprojekt som är aktuella just nu. Under hösten 2020 är det dags för ishallen i CIK att få sitt konstverk installerat - en gestaltning till minne av Gösta "Knivsta" Sandberg. Mellan den 14 november - 13 december pågår KonstEko, ett konstprojekt på Knivsta Centrum för idrott och kultur med fem konstnärer från regionen.

KonstEko Del 1

Utställningen pågår mellan den 14 november och 13 december. Syftet med KonstEko är att gagna kulturlivet i Knivsta med omnejd och låta konst och vetenskap mötas. Olika konstnärer visar sina verk och i samband med detta hålls föreläsningar med hållbarhet som tema. Föreläsningarna filmas och kan ses på kommunens youtubekanal Knivsta kommun och på facebooksidan Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Projektet genomförs med stöd av Upplandsbygd.

Länk till mer information om KonstEko.länk till annan webbplats

Nytt konstverk i ishallen på Knivsta Centrum för idrott och kultur

Elin Magnusson arbetar under 2020 med en konstnärlig gestaltning till Gösta "Knivsta" Sandbergs minne. Gestaltningen kommer att uppföras i kommunens nya ishall i Knivsta Centrum för idrott och kultur under november 2020. Under december eller januari hoppas kommunen kunna öppna utställningen med konstverket och berättelser om Gösta "Knivsta" Sandberg, men under rådande omständigheter finns ännu inget datum bokat för detta.

Uppleva och göra

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 18 november 2020